Vi optimerar dina adwordskampanjer

Googleannonsering-Teveo

Vill du ha hjälp med en kostnadseffektiv adwords-kampanj? klicka på bilden för att komma till teveo.se för mer information!

Annonsera på Google

Att annonsera på Google innebär alltså att man använder sig utav Adwords som är Googles benämning på Sponsrade länkar. Om man lägger upp och optimerar sina Adwords kampanjer på ett optimalt sätt så blir annonsering på Google väldigt effektiv i jämförelse med annan typ av marknadsföring som t.ex. bannerannonsering. Detta då din annons endast kommer att dyka upp när din potentiella kund gått ut på Google och sökt efter någonting som du kan tillhandahålla/hjälpa kunden med samtidigt som du endast betalar något om din potentiella kund klickar in på din annons.

Vi på webbyrån Teveo i Göteborg är stolta medlemmar av Googles byråsamarbete Google Engage och håller oss genom detta ständigt uppdaterade och informerade om allt som händer inom annonsering på Google. I och med detta samarbete har vi även tillgång till information och verktyg som gör att vi kan hantera dina annonser på Google på ett optimalt sätt.

Värt att nämna är att Google adwords har vissa riktlinjer för sin annonsering. I Sverige tillåter de till exempel inte annonser om spel då SvenskaSpel har monopol för denna typen av verksamhet. Har man sitt fokus på spelmarknaden så kan man dock arbeta med Sökmotoroptimering (SEO) istället för att köpa klick, då försöker man att ta sig så högt upp som möjligt i sökresultaten med hjälp av länkar och anpassning av sin egna hemsida.


Vill du annonsera på Google och använda oss som din Adwords byrå för att få maximal effekt av dina annonser så är det bara att kontakta oss så bokar vi upp ett möte.